Tjenester

Dekkskift


Vi skifter dekk mens du venter.Vi har også Dekkvask! Lave priser og god service på dekkskift:

Prisliste for dekkskift og dekkservice

Shortcode with given id not found!

Dekkskift

Bilpleie - Polering


Vår bilpleie girbilen din et langvarig løft og en dypere glans.I tillegg til en grundig lakkrens hvor overflateriper og forurensinger elimineres, overflatebehandler vi lakken med lakkforsegling. Dette gir en dyp og fyldig glans som varer!:

Shortcode with given id not found!

Shortcode with given id not found!

Shortcode with given id not found!

Oljeskift


Vi tilbyr oljeskift fra kr. 450,-,Vi tilbyr oljeskift fra kr. 450,-, Det er nok billigere enn i Sverige det! Vi er tilgjengelige når det passer for deg og gjør jobben mens du venter. Dagens bilmotorer stiller stadig høyere krav til oljekvalitet. Våre mekanikere hjelper deg å finne den oljetypen som er riktig for din bil, slik at du kan være trygg på at motoren fungerer optimalt. Riktig motorolje av høy kvalitet er ikke bare viktig for god smøring, men også for at bilen skal klare å etterleve de utslippskravene den er produsert etter. For at levetiden på katalysator og eventuelt dieselpartikkelfilter skal bli så lang som mulig, spiller oljekvalitet en stor rolle.

Shortcode with given id not found!

Kjøp - Salg - Innbytte - Reperasjon av bruktbiler.


Skal du selge bilen din?Vi kjøper bruktbiler i alle prisklasser. Ring eller kom innom så får du en pris for den bilen du vil bli kvitt.. Mail oss: reg.nummer, km stand og litt info så får du ca pris!